Stacks Image 185

stedentrip Rome

Meer foto's van onze trip naar Rome
Stacks Image 221
Stacks Image 224

Experimentele 4-kleps 750

Klik voor meer foto's van dit vernuft!
Stacks Image 106
Stacks Image 109
Stacks Image 270

Interview KMS Motoren en Moto Corsaro

Vandaag ben ik op bezoek gegaan bij KMS en Moto Corsaro, beide gevestigd op dezelfde locatie in Poeldijk. De motorzaak ziet eruit zoals een motorzaak eruit hoort te zien. De parkeerplaats staat vol met motoren. Er staan 2 heftafels een hoop gereedschap en onderdelen enigszins netjes verspreid over de zaak. Er hangen een hoop leuke bordjes en een paar schaars geklede dames aan de muur. Hier werd ik hartelijk ontvangen door Marko en Frank. Na door Frank voorzien te zijn van koffie ontstaat er een leuk gesprek. De heren hebben beide veel humor en de scherpe opmerkingen vliegen over en weer. Ook in de zaak zelf komt de humor naar voren. Zo laat een bordje weten dat de heren van 8 tot 12 en 13 tot 17 uur pauze hebben, wordt bij de tarieven vermeld dat het tarief omhoog gaat als je mee wilt kijken en helemaal als je daarbij ook advies geeft!
Onderhoud vindt Marko het leukste om te doen. Verkoop moet je voor in de wieg gelegd zijn; “zo’n type als Frank die er goed uit ziet in pak ;)” Op de vraag van mij of Frank plannen heeft om ook verkoop op te gaan pakken antwoord hij dat er geen ruimte is voor een eventuele showroom in het pand. Onderhoud verdient ook beter dan motor verkoop. Veel mensen kopen tegenwoordig via Marktplaats.
Motocorsaro nu ook op https://www.facebook.com/pages/Moto-Corsaro/228674017271875
13 juli 2013 Gelukkig hadden we mooi weer voor de BBQ bij KMS/Motocorsaro.
Gezellige mensen en lekker eten! Wel handig dat de buurman cateraar is...
Stacks Image 237
Stacks Image 239
Stacks Image 247
Stacks Image 325
3 mei 2013 De Diavel van de webmaster krijgt hier nieuwe banden. De bandenmachine bleek net de breedte van de Diavel-achterband aan te kunnen. Nadat het achterwiel eruit was bleken de stalen kentekenplaathouder-bevestiging bijna te zijn doorgescheurd. Meteen maar vastgelast want dit kan gevaar opleveren!
motocorsaro

Stacks Image 332
Ducati's van klanten

voor de deur…
Het begin is er…
Zo, de eerste twee weken zijn achter de rug en ik ben blij dat er al Ducati-rijders zijn die me weten te vinden.

Omdat het nog geen weer is geweest om motor te rijden (er zijn natuurlijk wel bikkels die altijd rijden) is het seizoen wat later dan gewoonlijk, de meeste motoren staan zelfs nog in de stalling! Maar… je kunt natuurlijk wel alvast een afspraak maken om te motor te laten nakijken zodat je, als je wilt rijden, niet voor verrassingen komt te staan!
Start op 2 april
De officiële startdatum van Moto Corsaro nadert … op 2 april start het bedrijf en kun je terecht voor al je motoronderhoud, reparaties, schadeherstel en alles wat je motor betreft. Ik heb er zin in!

Maak graag bijtijds een afspraak want het rijseizoen staat alweer voor de deur.

Frank Crince Le Roy

Wie we zijn
Frank Crince Le Roy
gecertificeerd Ducati-monteur

european subsidiaries
technicians award
Contact
Slachthuiskade 14A
2685 LN Poeldijk

Tel. (06) 81 79 45 48

mail: Moto Corsaro

KVK 575.41.124
Wat we doen
Bij Moto Corsaro ligt de nadruk op Ducati maar andere merken zijn ook van harte welkom.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
8:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag
8:30 uur tot 16:00 uur.
Site logo